Mire jó az automatizálás?

 Kategória: automatizálás

Ha az automatizálás mellett dönt, a rendszer dolgozik Ön helyett, míg Ön élvezi az életet!

Az automatizálás segít,

  • hogy ne kelljen irigykedve néznie a többiek síelős, nyaralós fotóit,
  • hogy ne maradjon le a gyerekei gyerekkoráról, el tudjon velük menni kirándulni, Vidámparkba – amíg még igénylik az Ön társaságát…
  • hogy reggelenként Ön dönthesse el, szunyókál-e még egy kicsit,
  • hogy kiléphessen végre a taposómalomból,
  • hogy akkor és annyit és úgy dolgozzon, amikor és amennyit és ahogyan szeretne – miközben Ön nélkül is megy a cég…
  • hogy végre valóban szabadon élhessen!

Mit utál a legjobban csinálni a cégében?

Ön nem akar ezekkel a „piszlicsáré aktatologató hókuszpókuszokkal” foglalkozni? Nem is kell! Ön, mint cégvezető, nyugodtan maradhat a jövőben. Tervezzen, álmodozzon kedvére! Egy automatizált rendszert az asszisztense is tud üzemeltetni. Ön csak annyit érez, hogy minden flottul működik. Csak annyit mond a kollégájának, hogy kell egy lista a vevőkről, akik a legtöbbet vásároltak az elmúlt 6 hónapban… és ő egy gombnyomásra adja a listát! Csináljon egy tesztet a saját cégében: mennyi idő alatt kap ilyen listát?

Egy automatizált rendszerrel 17 másodperc alatt!

Többé nem kell a kiszállításra váró áruhegyek fölött állnia tanácstalanul, pontosan fogja tudni, mennyi volt a kiadás, a bevétel, kinek mit adott el. Tud majd hatékonyan kommunikálni az ügyfeleivel, mert tudja, ki mikor mit vett, milyen értékben. Egy automatizált rendszer kiszolgálja az Ön álmait, szabadon szárnyalhatnak a tervei, nem fog minduntalan bosszantó technikai hibákba ütközni a megvalósításkor!

Ha a cége lassan kezd széthullani a hatalmas tempó miatt, Önnek szüksége van az automatizálás segítségére a fejlődés fenntartásához! Tegyen próbát Ön is!

 

Legutóbbi cikkek

Egyetért? Más a véleménye? Szóljon hozzá a témához!

vállalatirányítási rendszerMire jó az Excel, mire az adatbázis?